facebook

З 24 лютого астрологи однозначно стверджують, що Росія програє цю війну.

Ніхто не сумнівається, що у війні за свою територію Україна точно здобуде перемогу. Однак думки про те, коли саме це трапиться, у різних фахівців в області астрології відрізняються. Так, астролог Дмитро Уранус розповів, що фінальну відсіч ЗСУ дадуть російським військовим влітку цього року.

“Я думаю, коли Марс піде по Тельцю (липень-серпень). Україна їх (російських військових, – ред.) порве!”,- написав Уранус у себе на сторінці в Facebook, відповідаючи одному з коментаторів.

Крім того, експерт уточнив, які саме об’єкти будуть під прицілом російських загарбників.

“Сонячні затемнення загрожують насамперед владі і правителю. Телець – знак України. Уран – планета повітря, авіаційної та ракетної техніки, пов’язана з електрикою, з раптовими, несподіваними подіями. Виходить наступне трактування: з 30 квітня до 30 травня є безпосередня загроза для влади і президента України”, – заявив Дмитро Уранус.

Згідно з інформацією фахівця, у травні цього року під обстріли потраплять західні міста України – Львів, Луцьк та Ужгород. Тому він закликає жителів цього регіону не ігнорувати повітряну тривогу.

Джерело.