facebook

ЗСУ зруйнують Кримський міст, який поєднує півострів з Росією, як тільки буде така можливість. Для цього вже є зброя, але треба ближче підібратися до узбережжя Азовського моря.

Про це повідомив радник очільника Міністерства внутрішніх справ Віктор Андрусів. На його думку, наразі Україна не має можливості виконати цю воєнну операцію.

“У нас для цього поки нема такої зброї. Точніше є, але нам треба значно ближче просунутися до узбережжя Азовського моря”, – пояснив радник голови МВС. При цьому він додав, що доля мосту вже вирішена: його точно зруйнують.

Такі заяви налякали жителів Криму. Вони активно обговорюють в мережі можливість покинути півострів та побоюються за свої життя. “Бомбить – не бомбить, а насправді страшно”, – пише одна з місцевих у чаті в Telegram. Інші кримчани розділяють її побоювання.

Підкріплює паніку сайт, на якому відображається “зворотній відлік до моменту знищення мосту”. Автор цієї платформи невідомий і нічого спільного з офіційними заявами української влади вона не має. Проте деякі мешканці Криму вірять в інформацію, вказану на порталі.

 

Джерело.