facebook

Героя мемів звати Юліан, йому 14 років, закінчує восьмий клас. Друзі називають його Юлік.

Того для Юліан опинився у кафе випадково. Він їхав забрати колесо до свого велосипеду, маршрутки довго не було, тому Юлік вирішив перекусити у кофейні.

«Я сів за столик і краєм вуха чую, як хтось англійською мовою розмовляє. Думаю, якраз американська Instagram-знаменитість. Якось не помітив, я бачив, але не зрозумів, хто це, не впізнав», – сказав хлопець і додав, що бачив багато фільмів із Джолі, але у житті вона зовсім інша.

Юліан ділиться, що в той момент слухав музику та переглядав пости в Instagram. Розповідає, коли приїхав додому, то мама йому показала відео, яке їй скинувла сусідка.

«Поки я додому їхав, десь півгодини вийшло так, що я вже у всіх пабликах… Як сон наяву. Начебто все реально і таке враження, що ти прокинешся і цього не буде», – каже Юліан.

Хлопець ділиться, створення мемів про себе його не ображає, люди діляться позитивом.

«Нема на що ображатися, люди просто діляться позитивом. Людям весело і нема на що злитися», – ділиться він. Юлик багато читає, добре вчиться, малює і мріє стати тревел-ведучим. Хлопець вдячний Анджеліні Джолі та всім, хто допомагає Україні під час війни, і каже, що вірить у перемогу.