facebook

Президента рф путіна найближчим часом чекає оперативне втручання через онкологічне захворювання. На цей час управління країною може перейти до секретаря ради безпеки рф миколи патрушева.


Про це з посиланнями на інсайдерське джерело в кремлі повідомляє британське видання The Sun, передає Укрінформ.

«69-річний російський лідер може лягти під операційний ніж з переходом влади до 70-річного прибічника жорсткої лінії миколи патрушева, який є ключовим розробником стратегії війни та людиною, яка переконала путіна, що Київ заповнений неонацистами», – пише видання з посиланням на «інсайдера в кремлі».

Видання зазначає, що путін бореться з онкологією черевної порожнини та страждає на хворобу Паркінсона.

Як повідомляв Укрінформ, президент рф володимир путін періодично зникає з публічного поля через проблеми зі здоров’ям і лікуванням. При цьому у поїздках його супроводжують великі бригади лікарів.

Згідно з розслідуванням про здоров’я російського лідера, опублікованим виданням «Проект» у текстовому та відеоваріанті, у путіна можуть бути проблеми із щитовидною залозою. Серед інших проблем зі здоров’ям президента рф згадується кульгавість, яка виявилася з 2012 року, яка може бути пов’язана з падінням з коня.

Західні спецслужби вважають, що поведінка російського президента путіна останнім часом дає підстави припустити, що у нього розлад мозку, спровокований деменцією, хворобою Паркінсона або дуже агресивною поведінкою через анаболічні стероїди, які використовуються для лікування раку.

Джерело.