facebook

Поведінка росіян істотно відрізняється від поведінки західних людей, а все через кремлівську пропаганду, яка десятиліттями робить з людей-зомбі.

Ніхто не стане заперечувати, що Росія завжди була дуже ізольованою країною. Ще б пак, ті, хто живуть в Красноярську, в Іркутську і навіть в Костромі ніде в світі не можуть побувати через занадто дорогих цін на квитки. Ось і виходить, що вони все своє життя живуть в замкнутому, ізольованому від навколишнього світу суспільстві, яке залишається досі наївним і чуйним до того, що йому говорять на його власній рідній мові. Прикольнутися з них – одне задоволення.

У мережі з’явилося відео, де дівчина з Одеси “тролить” співрозмовника з російського Курська. У ролику наочно показана робота пропаганди РФ-люди починають вірити в сюрреалістичні речі, що віщає їм зомбоящик.

Ролик опублікувавши на Facebook-сторінці.

Українка поспілкувалася з росіянином через програму відеозв’язку. Вона все питала, коли ж Росія її звільнить? Вона не може дочекатися цієї події, оскільки в Україні всіх ущемляють – не дозволяють розмовляти російською мовою і змушують поклоняться Бандері вечорами. Тим, хто не послухається, виписують величезні штрафи.

Коли в кінці розмови співрозмовник Запитав дівчину, чи правда, що в Україні їдять дітей, вона відповіла: “Звичайно, правда! Але не кожен день, тільки у свята”.

Після цього Українка більше не витримала і голосно розсміялася.

Джерело.