facebook

Фіналістка “Битви екстрасенсів” Ірина Соломон заявила, що вже в травні українцям можна чекати певних змін на краще. Причиною цього може стати те, що з 29 квітня Плутон пригальмовує свою активність.

Нумеролог, фіналістка Битви екстрасенсів Ірина Соломон дала прогноз, коли завершиться війна в Україні і назвала дати, які можуть бути потенційно небезпечними для нашої країни.

За її словами, з 16 і по 24 травня настають сприятливі для України дні, пише Фокус.

“Думаю, саме з 16 травня будуть визнані якісь (які-не знаю) права, території”, — розповіла нумеролог.

При цьому, за її словами, 24 травня – сприятливий день у гороскопі українського президента Володимира Зеленського.

“Я дуже чекаю Травень. Сподіваюся, що скоро закінчиться війна, Україна не втратить свій статус і свою свободу, сила духу і сила життя не вичерпають себе, бо так хоче Бог”, —сказала Ірина Соломон.

При цьому якщо в травні війна закінчиться, не варто розслаблятися. Сатурн два рази буде проходити по місяцю в гороскопі України-це кінець липня і до середини серпня і в кінці грудня.

“Це говорить про те, що будуть ще якісь невирішені проблеми, можливі бойові сутички на кордонах, провокації”,-вважає Ірина.

За її прогнозом, 30 жовтня 2022 року знову можлива конфліктна ситуація і військова агресія. У цей період будуть вирішуватися питання по деяких територіях.

12 січня 2023 року войовнича планета Марс розгортається і йде з гороскопу України, додала фахівець.

Ірина Соломон стверджує, що ядерних вибухів не буде.

“Плутон, який є показником цього, йде на спад, пригальмовує свою активність з 29 квітня на півроку. Але планета ретроградна, тобто ближче до землі, тому можливі загрози і тиск, але тільки на словах”, – пояснила нумеролог.

Але вона не виключає застосування хімічної та біологічної зброї, так як за хімію та інші науки відповідає Нептун, який зараз Активний.

До слова, такої ж думки дотримується і астролог з Австралії Анжела Перл. За її словами, російський диктатор Володимир Путін навряд чи використовує ядерну зброю у війні з Україною, але застосування хімічної або біологічної зброї цілком можливо.

Джерело.