facebook

Поки російські окупанти продовжують вбивати мирних українців, зокрема дітей, кремлівський диктатор Володимир Путін вирішив відвідати службу в храмі з нагоди Великодня. Примітно, що напередодні одного з найважливіших свят для всіх християн рашисти завдали ракетного удару по Одесі.

Внаслідок цього загинуло 8 людей, ще мінімум 18 постраждали. Про це повідомляє російське пропагандистське видання “РІА – Новини”.

Пасхальна служба, на яку приїхав Путін, проходить у храмі Христа Спасителя у столиці країни-агресора – Москві. На ній поруч із Путіним, як і раніше, перебуває мер міста Сергій Собянін.

Літургію, яка розпочалася незадовго до півночі, очолює патріарх Російської православної церкви Кирило, який підтримав агресію Росії проти України.

Нагадаємо, в Одесі з 14 до 15 години дня 23 квітня прогриміли вибухи: російські окупанти завдали ракетних ударів по місту. Пошкоджено і спалахнув щонайменше один житловий будинок, є пошкодження об’єктів інфраструктури.

Внаслідок ракетного обстрілу Одеси 23 квітня загинули 8 мирних жителів, серед яких 3-місячна дитина. Ще 18 людей було поранено.

Джерело.