facebook

Глава російського МЗС Сергій Лавров почав нести таку ахінею, в якій можна заплутатися. З його промови видно, що Кремль зазнає поразки, а Путіна просто підставили

Якщо раніше Лавров робив прямі заяви про якусь “денацифікацію” і “спецоперацію”, то тепер, як то кажуть, товариш почав плутатися в свідченнях.

І ми це не придумуємо! Як повідомляє Українська правда, представники української та російської переговорних груп зовсім недавно провели чергову зустріч. Але ось Лавров про це чомусь не знав.

Можливо, глава російського МЗС дуже втомився і вирішив з’їздити у відпустку, поки буряти-оленярі під керівництвом Путіна і Шойгу намагаються захопити Україну.

Принаймні, про відпустку Лаврова, в яку він потягнув свою коханку, писало інформаційне агентство УНІАН.

Тим часом, Лавров заявив, що черговий раунд переговорного процесу (про який він дізнався у відпустці), зайшов у глухий кут.

Ось що заявив Лавров. Спробуйте вчитатися уважно:

“Ми вели переговори. Зараз вони застопорилися, тому що п’ять днів тому чергова пропозиція, яку ми передали українським переговірникам, яка була сформульована з урахуванням їх на той момент отриманих коментарів – залишається без відповіді.

Коли запитали президента Зеленського, а як він ставиться до цього чергового варіанту російських пропозицій, він сказав, що “ми нічого не отримували”. Не мені судити, як він володіє ситуацією, але це просто характеристика того, де знаходиться цей процес під назвою “переговори”.

Але вели ми ці переговори донині з українською стороною у двосторонньому форматі. І в цих рамках Україна погодилася бути нейтральною, позаблоковою і без’ядерною країною при наданні гарантій безпеки міжнародним співтовариством.

А про те, як Україна ставиться до цих можливостей, мені дуже дивно чути щодня заяви українських представників різного сорту, включаючи президента і його радників, що їм ці переговори не треба, що вони змирилися зі своєю долею”…

А ось як Лавров сміливо заявляв про “денацифікацію” і про “демілітаризацію” України.

Джерело.