facebook

Відома астролог дала прогноз по закінченню війни в Україні.

В її арсеналі знання психоаналізу, Фен Шуй, древніх навчань йоги, парапсихології і Каббали. Сьогодні відомий астропсихолог Валентина Віттрок живе в США, але ж був час, коли вона була начальником відділу аналізу і прогнозу при Київській мерії, паралельно працюючи іміджмейкером політичних лідерів у виборчих компаніях. Не дивно, що їй адресували питання про тогм, коли в Україні закінчиться війна.

І правда, відповідь на питання ” коли закінчиться війна?”залишається на сьогоднішній день найбільш актуальним для більшості українців. Цю “загадку” намагаються розгадати політики, військові експерти, а також астрологи, повідомляє Апостроф.

Так, за словами Валентини Віттрок, переломний момент у російсько-українській війні вже настав. Це сталося 12 квітня, коли “з’єдналися Нептун і Юпітер в знаку Риб”.

“Це рідкісне з’єднання, яке відбувається раз в 166 років і несе за собою переломні моменти. Можна звернутися до історії-так траплялося вже не раз. І ось тепер таким переломним моментом стала ліквідація флагмана російського військово-морського флоту, крейсера “Москва”, – заявила астролог.

Вона зазначила, що саме ця подія стала символом перемоги і початком невідворотного краху Росії. Ліквідація “Москви” вдарила не тільки по престижу військових, а й по емоційному стану росіян і Путіна в тому числі.

Експерт зазначила, що щодо України зірки зараз дуже оптимістичні і пророкують, що українській армії буде везти в контрнаступах на сили російських окупантів.

“Положення Меркурія в Тельці (як відомо, саме цей знак — покровитель України) вказує на те, що Росії таки доведеться піти на підписання важливих документів. Причому здебільшого-спрямованих на захист України на шкоду Росії. Від колишніх її вимог не залишиться і сліду. Агресор ще проситиме пом’якшення покарання, але пощади йому не буде. Як і людям, які стоять за смертями численних мирних жителів”, – резюмувала Валентина Віттрок.

Джерело.