facebook

Сьогодні,20 квітня, командир 36-ї окремої бригади морської піхоти ВМС ЗСУ Сергій Волинський (Волина) закликав іноземні держави провести “екстракцію” з Маріуполя – тобто вивезти військових і цивільних у безпечне місце: на порятунок від росіян залишаються дні чи години.

Відповідне відеозвернення Волини, яке оприлюднила у мережі Facebook журналістка Наталя Нагорна.

“Це наше звернення до світу. Це може бути нашим останнім зверненням. В нас, можливо, залишилися лічені дні або години. Угруповання противника в десятки разів перебільшує нас. Вони мають панування в повітрі, в артилерії, в угрупованнях, які діють на суходолі, в техніці й танках.
Ми ведемо оборону на одному об’єкті, на заводі (“Азовсталь”), де знаходяться військові Маріупольського гарнізону та цивільні особи, які потрапили в пастку війни.
Ми звертаємося до світових лідерів (із проханням) допомогти нам. Ми звертаємось із проханням застосувати до нас процедуру “extraction” та вивести нас на територію третьої держави. Маріупольський гарнізон військових – з нами більше 500 поранених бійців та сотні цивільних осіб, серед яких є жінки та діти. Ми просимо надати нам безпеку на території третьої держави. Дякую”, – зазначив Волина.

Джерело.