facebook

У військових навчаннях в США, де візьмуть участь понад 4,5 тис. солдатів з 2-ї бригади 1-ї кавалерійської дивізії, будуть вивчати досвід ведення війни Збройними силами України. Приклад українських військових, які дають гідну відсіч російським окупантам, що переважають своєю кількістю та озброєнням, стане приводом для вивчення.

Найближчими тижнями, згідно зі сценарієм навчань, військовослужбовці навчатимуться прийомів боротьби з ворогом, який хоче знищити місто ракетними залпами для подальшого захоплення, як пише “Голос Америки”.

“Я думаю, що зараз вся армія справді дивиться на те, що відбувається в Україні, і намагається винести уроки. Російсько-український досвід — дуже переконлива для нашої армії ілюстрація того, наскільки важливою буде інформаційна сфера. Ми говорили про це близько п’яти років. Але насправді ми бачимо, наскільки неймовірно сильним виявився Зеленський. Це світова війна, яку реальний світ може побачити та спостерігати у режимі реального часу”, — сказала в інтерв’ю “Ассошіейтед Прес” міністр Армії США Крістін Вормут.

Джерело.