facebook

Володимир Зеленський відреагував на успішний удар Збройних сил України по російському крейсеру “Москва”. В інтерв’ю ВВС увечері 14 квітня він назвав непоганим результатом “зменшення армії агресора”.

Коли в результаті нападу на аеродром Гостомель російські окупанти знищили флагман української авіації-легендарний літак АН – 225″ Мрія”, вся країна ледь стримувала сльози, а Президент України Володимир Зеленський тоді заявив, що”незалежна українська держава її обов’язково відбудує”. Через 50 днів росіяни відчули на собі “закон бумерангу”, адже українці помстилися за “Мрію ” і за кожного вбитого через ракетні удари з кораблів.

Так, в ніч на 14 квітня затонув ракетний крейсер “Москва”, який був елітним кораблем Чорноморського флоту, повідомили в Міноборони Росії.

Одним з перших на успішний удар Збройних сил України по російському крейсеру “Москва” відреагував президент Володимир Зеленський. Так, в інтерв’ю ВВС ввечері 14 квітня він назвав непоганим результатом “зменшення армії агресора”, пише Liga.

При цьому Зеленський заявив, що він думає тільки про те, що відбувається з українськими військами, а потоплення “Москви” – не трагедія для Києва, хоч він і визнає, що флагман Чорноморського флоту РФ ракетний крейсер “Москва” був сильною зброєю Росії у війні проти України.

“Мене хвилює, що відбувається з нашою армією і з нашими Збройними Силами, тому що вони захищають нашу країну. Те, що відбувається в армії РФ, яка напала на нас, яка є окупантом, яка блокують, ДО РЕЧІ, Чорне море, мені, чесно кажучи, однаково”, – додав Володимир Зеленський.

До речі, президент не сказав прямо, чи причетна до потоплення корабля Україна.

“Ми знаємо, що його більше немає. Я хочу, щоб всі люди зрозуміли, що чим менше зброї у РФ, що напала на нашу країну, тим краще для нас. Це важливо”, – відповів Зеленський.

Зазначимо, що 15 квітня США підтвердили, що крейсер “Москва” був підбитий двома українськими ракетами “Нептун” і затонув.

Джерело.