facebook

У приватному секторі Харкова (район Лисої гори) “приліт” російського снаряда вбив двох осіб: 12-річного хлопчика та матір двох дітей. Серед поранених – ще одна жінка й діти, які грались у дворі.

Інцидент стався 11 квітня, передає “Суспільне Харків”. Як повідомив журналістам сусід Олександр Черкасов, у загиблої дитини – Вадима – шансів вижити не було. Осколки розсікли хлопчику голову (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

“Я коли прибіг, він лежав… Там не було жодних шансів”, – сказав чоловік і вказав на місце, де загинув неповнолітній. У пам’ять про безневинно вбиту дитину його бабуся, теж поранена, посадила тюльпани.

У дворі, куди влучив снаряд противника, досі розкидані іграшки, стоїть коляска з лялькою всередині. Осколки зачепили припарковану машину (вона повністю згоріла) та будинок. Житло зруйноване.

Осколкові поранення також отримали 9-річний хлопчик і 4-річна дівчинка, Маша. Їхні життя врятували лікарі.

“Старшенький ще в лікарні – там уламки дістали, але один поки що ні. Стабільно поганий, але житиме”, – розповів місцевий житель.

Друга загибла – це 35-річна Юлія, яка померла на очах у сусідів. Дві її дочки перебували в будинку, що, напевно, врятувало їх.

“Прийшли з магазину, я зайшла в будинок, а вона розмовляла по телефону, не встигла зайти в дім. Якби, можливо, хвилина, і зайшла б раніше, встигла б… Двоє дітей залишилися без мами”, – зі сльозами на очах розповіла мешканка району Юлія Семеренко.

Журналісти зазначили, що багато харків’ян тепер думають покинути цей приватний сектор. Ніхто не знає, куди влучить наступний російський снаряд.

Джерело.