facebook

Солдати РФ відмовляються йти у наступ в Україні та саботують накази керівництва, їх не лякає навіть в’язниця – вони вірять, що без воєнного стану їх не посадять.

Про це стало відомо із перехопленої розмови російського військовослужбовця з матір’ю, яку опубліковала Служба безпеки України.

“Деякі з їхніх підрозділів уже на межі бунту. Про це свідчать численні перехоплення СБУ. Ось як у цій розмові “відповідача” з матір’ю. Воїн із Краснодарського краю каже, що йому набридло “сидіти, дивитися, як по нас б’ють, а ми у відповідь нічого не можемо зробити”, – зазначили в СБУ.

На відео чути, як чоловік у розмові скаржиться, що про його підрозділ говорять як про “смертний полк”, бо в ньому найбільше загиблих. Він повідомив матері, що відмовився йти на передову, бо не хоче померти, і більшість його товаришів теж відмовилися.

“Я у відмову сьогодні пішов… від передової. Відмовився виконувати завдання. Там сьогодні як тільки не агітували: ви ганьба, боягузи, як ви буде дітей виховувати, як ви будете в очі батькам дивитися… Я кажу: фаршем бути я не хочу (…). Ми на охороні командного пункту. Нас від сили з, мабуть, 150-ти таких, як я, людей 130. Хто нас засудить? У нас що, у країні якесь становище запровадили, чи що? Це максимум загрожує звільненням”, – розповідає військовий РФ.

УВАГА” ВІДЕО 18+ Обережно, на записі ненормативна лексика

 

Джерело.