facebook

Вчора, 8 квітня, російські військові вкотре продемонстрували свою жорстокість і нанесли ракетні удари по залізничному вокзалі у Краматорську, де в той момент люди очікували на евакуаційні потяги. Загинули понад 50 людей, серед них – діти, що понад сотня поранених. Поранених рятують 50 хірургів з різних міст України. У мережі з’явилася щемлива розповідь одного з лікарів, який був на місці вбивства мирних українців у Краматорську.

“Підходить літній батько і каже: я не можу знайти свою сім’ю, треба подивитися, чи є тут”. І я думаю: як ви можете “побачити”? Чи потрібно мені відкривати для вас кожен мішок, у якому є труп? Я намагаюся сказати: пане, може, ви спробуєте їм подзвонити? Він переді мною набирає номер і телефон дзвонить з чорного мішка, прямо переді мною. Якщо є пекло, то це воно”, – розповів один з лікарів журналістам.

Цивілізований світ жорстко засуджує вчинки росіян, вводить санкції, але, попри це, російські окупанти продовжують вбивати мирних українців. І прощення за це не буде вже ніколи…

 

Джерело.