facebook

Про це телеведучому повідомила рідна сестра

Відомий телеведучий Андрій Бєдняков повідомив про смерть матері. Понад місяць вона провела в окупованому Маріуполі під обстрілами російських окупантів.

Андрій Бєдняков написав, що мама хворіла, але могла ще жити.

Мами не стало. Тяжко писати, але я це зроблю. За час війни я говорив із сестрою 2 рази. По хвилині. Коли вони, нарешті змогли, виїхати – мені подзвонили родичі. Я зрадів. Але потім зателефонувала сестра і сказала, що мама у комі: “Вона вже у комі давно. Я не стала тобі говорити, щоб не засмучувати. Як з’явилася можливість – ми поїхали. Я не хотіла ховати маму біля під’їзду, як це робили інші, – написав Бєдняков.

Він додав, що його мама слабшала з кожним вибухом, і через стрес на тлі війни впала в кому. Телеведучий заявив, що його мати вбила не хвороба, а безжальний «російський світ».

Рускій мір – гірше найстрашнішої хвороби. Гірше раку і альцгеймера. Ця ідеологія та армія тягне на той світ швидше. Страшно те, що я не зможу навіть попрощатися з мамою. Адже я доїхав би до найближчого посту. Але я певен, що рано чи пізно – я приїду попрощатися до мами. Коли на тій території знову висітиме український прапор, – написав він.

Крім того, Бєдняков сказав, що саме путін «забрав у нього найрідніше», як і у тисяч українців, розв’язавши війну в Україні.

Андрій Бєдняков наполегливо попросив не писати йому, а вимагає звільнити Маріуполь та його мешканців.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Андрей Бедняков (@biedniakov)

Джерело.