facebook

Президент Росії Володимир Путін, який розв’язав криваву війну проти України, невиліковно хворий. Йому випадає карта смерті, що означає швидкий кінець.

Про це в інтерв’ю Vgorode заявив переможець “Битви екстрасенсів” Максим Гордєєв. За його словами, Україна отримає перемогу у війні з Росією, хоча це буде важким випробуванням для країни.

“Путін і так вже при смерті, але навколо нього є сильні цілителі, які підтримують його здоров’я на необхідному рівні. Енергія Путіна майже вичерпалася, і правда вже проникає в Росію, як ракова пухлина поширюється і вражає сліпу довіру народу”, – зазначив він.

За словами Гордєєва, Путін перед смертю втратить довіру тих країн, на які розраховував. Однак глава Кремля не накладе на себе руки, адже він швидше уб’є інших, ніж покінчить з собою. Путін може втекти, зрозумівши, що все втратив, але його смерть неминуча.

Гордєєв наголосив, що росіяни навіть після відходу Путіна не усвідомлять своїх помилок – вони не відчуватимуть провини за ті звірства, які їхні солдати чинили в Україні.

Астролог зазначив, що війна змінить і ставлення до українців – країну почнуть шанувати у всьому світі. Після війни на Україну чекає економічне зростання та стабілізація валюти.

Джерело.