facebook

Найманці чеченської армії Рамзана Кадирова продовжують безчинствувати та впиватись вседозволеністю на території блокадного Маріуполя. Окупанти лише заради забави обстрілювали по ногах 12-річну дівчинку, щоб вона в страху тікала та ухилялася від куль.

Про такі “розваги” розповів один з окупантів у розмові зі своєю дружиною. Телефонну розмову перехопила Служба безпеки України (щоб послухати аудіо, доскрольте сторінку до кінця).

Також російський солдат хвалиться тим, що його бойові товариші набирають трофейну техніку. Серед “здобутків”: рушниці, карабіни, бойові машини.

“А ще один абсолютно спокійно розповідає батькові, що вони їдять українських собак (і це не про алабая, як було на попередніх перехопленнях). Мовляв, із харчуванням у них все нормально: “…собаку зарізали, з’їли”, бо просто “… нутрії закінчилися”, – розшифрували у СБУ.

Українські силовики запевняють, що всі злочини російських загарбників фіксуються та будуть передані до судових органів. Жоден із рашистів не залишиться безкарним за свою злочинність, неадекватність та співучасть.

Джерело.