facebook

Будь-які переговори з главою країни-агресора Росії Володимиром Путіним не мають сенсу. Він налаштований на подальшу ескалацію під час війни проти України, включаючи і загрозу завдання ядерного удару.

Таку думку в ексклюзивному інтерв’ю OBOZREVATEL висловив російський опозиційний політик та журналіст Ігор Яковенко.

“Іншої опції, окрім подальшої ескалації, я не бачу. Для Путіна якась спроба переговорів, якогось іншого виходу з цієї війни просто неможлива. Тому що те, що пропонує путінський переговорний майданчик – це просто неприйнятні речі. Тільки ескалація”, – підкреслив він.

Опозиціонер припустив, що глава Кремля, який не зміг перемогти українську армію, робить ставку на знищення мирного населення та українських міст. “Він знищуватиме мирне населення, українські міста доти, доки не станеться якоїсь зупинки”, – сказав Яковенко.

Він також попередив, що Путін готовий зважитися на завдання ядерного удару.

“У резерві цього кремлівського божевільного залишається ядерна зброя. І в принципі я не бачу жодних протипоказань для її застосування”, – зауважив опозиціонер.

“Я сподіваюся, що цього не буде, але життя постійно переконує в тому, що сподіватися на якусь присутність здорового глузду людини, яка розпоряджається всім у Росії, не доводиться”, – підсумував він.

 

Джерело.