facebook

Керівництво російської армії обіцяло солдатам, які беруть участь у війні проти України, що вони повернуться додому 25 березня. Проте “мрії” окупантів не справдилися – розраховувати їм залишилося лише на потенційну ротацію.

Відповідний висновок можна зробити із перехопленої телефонної розмови, запис якої опублікувала пресслужба СБУ. За словами військового країни-агресора, російські загарбники просто тікають під постійним вогнем українських воїнів.

“Чесно, сьогодні вже їхали, сподівалися, що нас виводять, але чогось заїхали до бандерсела і встали тут”, – каже солдат.

Окупанти навіть залишили своїх командирів, потім шукали їх, але ті “швидше за все, потрапили в полон або загинули”. Також солдат РФ розповів про прапорщика, у якого “поїхав дах”, тож у нього довелося забрати зброю.

Зазначається, що дезертирство в лавах армії РФ – звичайна річ. Частина росіян уже бігла до окупованого Криму. “Зате живі”, – відповідає дружина.

“І вірно каже! Це ваш шанс зберегти своє життя! Ми гнатимемо вас зі своєї землі! І ми обов’язково переможемо!”, – підкреслили в СБУ.

Як повідомляв OBOZREVATEL, російський солдат, який перебуває в Україні, у перехопленій телефонній розмові поскаржився, що не хоче воювати. На це його співрозмовник, також військовослужбовець країни-агресора, назвав спосіб “відкосити” від служби.

Джерело.