facebook

Біля кордону України переважна більшість медичних установ РФ зайняті пораненими російськими військовими.

В окупованому Криму поховали близько 100 військових після загибелі на війні Російської Федерації проти України.

Про це йдеться в оперативній інформації Генерального штабу ЗСУ станом на 18:00 у соціальній мережі Facebook.

“У тимчасово окупованій Автономній республіці Крим, у розташуванні 126-ї окремої бригади берегової оборони, відбулась прощальна церемонія одночасно із близько 100 загиблими особами зі складу частини. Також подібні заходи нещодавно відбулись і в матроському клубі міста Севастополя, де прощались із загиблими у війні проти України морськими піхотинцями Чорноморського флоту”, – йдеться у повідомленні.

“Переважна більшість медичних установ Російської Федерації в населених пунктах неподалік території України зайняті пораненими військовослужбовцями збройних сил Російської Федерації, які брали участь у війні з Україною та мали бойові зіткнення з підрозділами Сил оборони”, – йдеться у повідомленні.

Крім того, в терміновому порядку ворог вживає заходів для відновлення боєздатності військових частин повітряно-десантних військ, що зазнали критичних втрат як у живій силі, так і в бойовій техніці.

Раніше повідомлялося, що, за даними британської розвідки, російські війська майже напевно зазнали тисячі втрат під час вторгнення в Україну.

Щоб компенсувати ці втрати, Москва, найімовірніше, вже зараз збирається мобілізувати своїх резервістів і призовників, а також залучити до боїв проти ЗСУ бойовиків ПВК і іноземних найманців.

 

Джерело.