facebook

Під Києвом російські окупанти вбили журналістку російського видання The Insider Оксану Бауліну. Вона виконувала редакційне завдання, знімала наслідки обстрілу української столиці – і потрапила під ракетний удар окупантів.

Окрім журналістки загинув ще один цивільний. Про це повідомляє The Insider.

“Журналістка The Insider Оксана Бауліна загинула під обстрілом у Києві при виконанні редакційного завдання. Вона знімала руйнування після обстрілу російськими військами Подільського району столиці й потрапила під новий ракетний обстріл. Із нею загинув ще один цивільний, двоє людей, які її супроводжували, отримали поранення і були госпіталізовані”, – йдеться в публікації видання.

Колеги загиблої також нагадали, що до приходу в The Insider Оксана працювала у “Фонді боротьби з корупцією”. Після внесення організації до екстремістського списку вона змушена була виїхати з Росії. Як кореспондент, Оксана поїхала в Україну, де встигла зробити кілька репортажів зі Львова та Києва.

Видання The Insider уже висловило глибокі співчуття рідним та близьким загиблої колеги.

Редакція пообіцяла продовжити висвітлювати війну в Україні, зокрема й такі військові злочини Росії, як невибіркові обстріли житлових районів, де гинуть мирні жителі та журналісти. Зокрема – і на згадку про загиблу Оксану Бауліну.

Джерело.