facebook

Російські військові не хочуть віддавати життя на війні РФ проти України і будь-якою ціною намагаються залишити країну, щоб не вступати в бій із ЗСУ – в Мережу злили розмову окупанта з дружиною.

Російські окупанти, які не хочуть воювати проти України або здаватися у полон, калічать себе в надії потрапити до лікарні. Інакше доводиться ховатися в окопах без їжі, води та зброї, очікуючи на власну смерть.

Про це один із військових розповів у телефонній розмові, перехопленій СБУ.

На запису чути, що у путінській армії розпочався повний хаос. Окупанти стріляють один в одного, щоб потрапити до лікарні.

“Самі-себе поху*ли, бл*дь. Ми ж, як зайці, бігаємо, бл*дь, мінним полем. Спимо в окопах”, – каже окупант, який бажає звільнитися за всяку ціну.

Дружина загарбника порадила йому зламати собі ногу, щоб потрапити до шпиталю і не воювати. “Всюди кажуть – ви на навчаннях. Які нах… навчання? Можна і залишитися там… Ногу зламай собі, і тебе відправлять до шпиталю”.

“Невідомо, чи скористається вояка такою порадою.. Але можемо сказати одне: зважаючи на рішучість українських військових та народу, у загарбників невеликий вибір: ламати собі ноги чи загинути”, – заявили в СБУ.

Джерело.