facebook

Перший — безумовна тотальна поразка однієї зі сторін.

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що війна Росії проти України має два можливі фінали: програш однієї зі сторін, або компромісна угода на більш вигідних умовах.

Про це він сказав у інтерв’ю виданню “Українська правда”.

Другий сценарій, за його словами, є більш реалістичним.

«Не треба робити ніякої драми, але ми всі маємо пам’ятати, що у будь-якої війни є два фінали. Перший фінал — це безумовна тотальна поразка однієї зі сторін. Це те, що нам хотіли нав’язати з самого початку росіяни, висунувши такий документ. Другий фінал — це угода. Угода — це пошук і фіксації взаємоприйнятних рішень. Тому з точки зору України, не з точки зору Росії, ми маємо чітко і тверезо розуміти, що або ми маємо налаштуватися на війну до кінця, в результаті якої ми тотально безумовно і беззастережно перемагаємо Росію, або має бути угода, яка має бути на вигідних для України умовах», — зазначив Кулеба.

Нагадаємо, війна Росії проти України триває вже 23-й день. За цей час українські військові завдали нищівного удару по окупантам, знищивши велику кількість ворожої техніки та понад 14 тисяч особового складу. Розуміючи свою нездатність на суші, російські окупанти знищують мирне населення та українські міста авіабомбами та ракетами. Не гребують мародерством та знущаннями над людьми в захоплених населених пунктах.

 

Джерело.