facebook

Заявки приймаються до 18 березня 2022 року.

Громадська організація Освітньо-аналітичний центр розвитку громад у партнерстві з Національним фондом на підтримку демократії (National Endowment for Democracy) запустила ініціативу з підтримки громадських активістів та журналістів, які були змушені покинути свої домівки та стати переселенцями.

Команда громадської організації компенсовує громадським активістам, журналістами та їхнім сім’ям кошти за оренду житла терміном в один місяць у Тернопільській, Волинській, Рівненській, Львівській, Закарпатській, Хмельницькій, Чернівецькій та Івано-Франківській областях.

У межах ініціативи на адресу громадської організації “Освітньо-аналітичний центр розвитку громад” вже надійшло 75 заявок. Понад сто громадських активістів, журналістів та їхніх родин отримали фінансову допомогу на компенсацію житла.

Як отримати допомогу?
Для отриманнякомпенсації потрібно заповнити невелику анкету за цим посиланням.

Після ознайомленням із анкетою з вами зв’яжеться працівник ГО та повідомить всю необхідну інформацію.

Дедлайн прийому заявок – 18 березня 2022 року включно.

Які умови компенсації коштів за оренду житла?
Компенсацію за житло терміном не більше одного місяця можуть отримати громадські активісти та журналісти, які його винаймають у Тернопільській, Волинській, Рівненській, Львівській, Закарпатській, Хмельницькій, Чернівецькій та Івано-Франківській областях. Для отримання коштів необхідно буде надати підтверджувальні документи – рахунок з готелю чи подобової оренди квартири, договір оренди тощо.

 

Джерело.