facebook

У мережі показали командира окупаційної армії РФ Михайла Романова, який нині орудує на Київщині. Очевидці стверджують, що цей воєнний злочинець ґвалтує українських жінок та вбиває мешканців Київської області.

Фото російського вбивці показав телеведучий Андрій Джеджула.

Він оприлюднив розповідь місцевої жительки, яку окупанти під проводом Романова впродовж трьох діб катували у селі Богданівка Броварського району Київської області.

Жінка, яка намагалася врятуватися в цьому селі від обстрілів, розповіла, що група окупантів вдирається в будинки місцевих і грабує їх. Окупанти знущаються з людей, витягують жінок з підвалів, погрожуючи розстрілом і не зважаючи на маленьких дітей.

Щонайменше одного чоловіка окупанти вбили на очах у його 4-річної доньки, його дружину, маму дівчинки, жорстоко ґвалтували. Їй вдалося втекти разом з дитиною, жінку прихистили сусіди.

У селі немає ні світла, ні води. Тих, хто намагається втекти з Богданівки – розстрілюють. За словами очевидців, повсюди на вулицях лежать тіла вбитих.

Одна з жінок знайшла виродка в мережі Вконтакте, і показала його фото. Також постраждалі розшукали дружину Романова в соцмережі.

Люди просять захисників України у разі, якщо вбивця та ґвалтівник потрапить їм до рук – помститися йому за невинних мирних людей.

Джерело.