facebook

Нічні події в Енергодарі, де знаходиться найбільша в Україні та загалом в Європі атомна електростанція, змусили весь світ замислитися про те, як же нарешті зупинити війська Путіна, які разом із своїм, без сумніву, божевільним лідером, взагалі не замислюються над наслідками своїх диких дій.

Сьогодні, 4 березня, Дмитро Кулеба вперше візьме участь у терміновому засіданні НАТО з приводу російської воєнної агресії в Україні. Борис Джонсон, прем’єр-міністр Великобританії, екстрено скликає Раду безпеки ООН через загрозу ядерної катастрофи внаслідок обстрілів українських АЕС російськими окупаційними військами. В НАТО тепер теж неабияк схвильовані. Як повідомляє “АрміяInform”, там всерйоз замислилися над наступними кроками.

“НАТО вважає повідомлення про бої навколо запорізької АЕС підтвердженням необхідності термінового завершення бойових дій”, — заявив Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг.

Наразі ситуація з Запорізькою атомною електростанцією залишається напруженою. Немає зв’язку із її працівниками. Рятувальникам вдалося ліквідувати пожежу внаслідок обстрілів, але загроза досі не минула.

https://t.me/dsszzi_official/1717

Джерело.