facebook

Військовослужбовці з полку “Азов” Нацгвардії України, які боронять міста країни від агресії Росії, закликали ворога задаватися. Вони наголосили, що окупанти, які ступили на українську землю, в будь якому разі потраплять у полон.

У підтвердження своїх слів наші захисники продемонстрували схоплених у Харкові двох росіян. Відповідне відео з’явилося в мережі 27 лютого (щоб переглянути, доскрольте новин до кінця).

Автор ролика, військовий наголосив, що сьогодні їм вдалося спіймати російських найманців, які прийшли у Харків – розбивати місто й мародерствувати на українській території. Проте, наголосив він, вони не дадуть ворогам цього зробити.

На показаних ним кадрах постають двоє роздягнених до трусів молодих солдат-контрактників. В одного з них перев’язане бинтом плече. Налякані росіяни, опустивши погляди, зізналися, мовляв, їм соромно, що вони прийшли з війною в Україну й потрапили в полон.

“Ось ці “красавци”. Передайте привіт своїм родичам. А ми зробимо свою роботу й передаємо привіт від полку “Азов”… Я теж засмучусь і дуже буде погано вам, хлопці”, – попередив окупантів український воїн.

Джерело.