facebook

Важлива молитва за сина, яку потрібно промовляти кожній матері, щоб захистити його від усіх бід та негараздів.

Молитва за сина і захист над ним

Господи Ісусе Христе, Сину Божий, молитов заради Пречистої Твоєї Матері Почуй мене, грішну і негідну рабу Твою (Ваше ім’я).

Господи, в милості Твоєї влади чадо моє (ім’я сина), помилуй і спаси Його Імені Твого заради. Господи, прости йому всі гріхи, вільні і мимовільні, вчинені ним перед Тобою. Господи, настав його на істинний шлях заповідей Твоїх і направ його і просвіти світлом твоїм Христовим, на спасіння душі і зцілення тіла. Господи, благослови його в домі, біля дому, в полі, роботі і в дорозі і на кожному місці Твого володіння.

Господи, збережи його під покровом Твоїм Святим від кулі, стріли, ножа, меча, отрути, вогню, потопу, від смертоносної виразки і від марної смерті. Господи, захисти його від видимих і невидимих ворогів, від всяких бід, скорбот і нещасть.

Господи, зціли його від всяких хворіб, очисти від усякої скверни (вина, тютюну, наркотиків) і полегши його душевні страждання і скорботи. Господи, даруй йому благодать Святого Духа на багато літ життя і здоров’я, цнотливості.

Господи, дай йому Своє благословення на благочестиве сімейне життя і благочестиве дітонародження.

Господи, даруй і мені, негідній і грішній рабі Твоїй, Батьківське благословення на чадо моє в наступаючі ранки, дні, вечори і ночі, імені Твого заради, бо Царство Твоє вічне, всесильне і всемогутнє. Амінь

Джерело.