facebook

На Донеччині сталася масштабна ДТП з численними постраждалими

Про те, що на одній з автотрас в Донецькій області, неуважний водій, керуючий мікроавтобусом, протаранив припарковане на узбіччі вантажне авто, інформує Головне управління Національної поліції по Донецькій області.

Трагічний інцидент трапився в минулий понеділок, близько 8 години вечора, на відрізку дороги між містом Лиман і селищем міського типу Зарічне.

Згідно з попередньою версією правоохоронців, водій пасажирського мікроавтобуса “Renault” врізався у вантажівку “MAN”, попри те, що друга машина просто стояла на узбіччі з включеною аварійною сигналізацією.

Внаслідок цієї аварії, на місці загинуло чотири людини-троє пасажирів і водій мікроавтобуса, а ще троє отримали травми середньої тяжкості.

Масштабна трагедія на Донбасі: не вижило четверо людей, фото з місця

На цей момент всі причини та обставини цієї дорожньо-транспортної пригоди з’ясовуються співробітниками Національної поліції.

Масштабна трагедія на Донбасі: не вижило четверо людей, фото з місця

Ймовірно, буде відкрито кримінальне провадження, відповідно до частини 3 статті 286 “КК України”(про “Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами”).

Також раніше ми інформували про те, що водій збив кілька пішоходів у Київській області.

А до цього наш портал повідомляли про те, що водій вантажівки військової колони з солдатами, що їхала з РФ, протаранив машину з дитиною.

Джерело.