facebook

У Центральний військовий госпіталь у Києві бортом Повітряних сил ЗСУ доправили українських воїнів, які були поранені внаслідок масованих обстрілів із важкої артилерії озброєними формуваннями РФ вздовж лінії розмежування на Донбасі. Українським захисникам потрібна допомога.

До Києва прибув борт із пораненими на Донбасі. Волонтерка звернулася з проханням про допомогу. Фото

Про це повідомила волонтерка Наталія Юсупова на своїй сторінці у Facebook. Активістка розповіла про важкий стан поранених бійців та опублікувала фото зі шпиталю.

“До Києва літаком доправили поранених. Воїнів привезли до військового шпиталя. Вчора на фронті було більш ніж 60 обстрілів, поранено чотири бійця, троє з них контужені”, – написала Юсупова.

Вона уточнила, що бійців привезли з ампутацією та з осколковими пораненнями. Волонтери разом із лікарями зустрічали борт.

“Хлопці поранені, але мужньо тримаються”, – додала волонтерка.

Наталя Юсупова перерахувала основні потреби, які зараз необхідні для поранених: соки, йогурти, м’ясне, кава, одяг для перебування в лікувальному закладі.

Волонтерка звернулася до українців із проханням, у кого є можливість допомогти нашій армії та військовим. Картка для допомоги: 5375414102047676 або 5375411502657732 Монобанк,

З-за кордону можна допомогти на http://patreon.com/nyusupova

У Київ доправили поранених

Лікарі рятують військових

Бійці отримали тяжкі поранення

Джерело.