facebook

Адвокати будуть вимагати досудове розслідування

У справі Артема Рябчука, який розстріляв у Дніпрі своїх товаришів по службі, з’явились нові подробиці. Адвокати стрілка заявили, що його буде звільнено, адже вини не доведено.

Рябчук може уникнути покарання?
Адвокати Артема Рябчука заявили, що солдат не винний у розстрілі товаришів по службі. Захист також додає, що нацгвардійця буде звільнено.

“Артемія буде звільнено. Вина не доведена”, – сказав захисник стрільця Павличенко Дмитро Олександрович.

Наразі Артемій Рябчук перебуває у СІЗО. Адвокати ж будуть вимагати досудового розслідування за всіма порушеннями правоохоронців. Уже написано понад 10 заяв про такі порушення під час розслідування: про злочин, вчинений слідчим, керівництвом ДБР, начальством військової частини, де служив Артем Рябчук.

Відомо також, що у мережі були створено цілі групи на підтримку дніпровського стрілка. А деякі шахраї навіть встигли наживитись на трагедії та історії з Рябчуком.

Останні новини про Артема Рябчука, який розстріляв 5 людей
20-річний солдат строкової служби Нацгвардії Артемій Рябчук у ніч на четвер 27 січня розстріляв п’ятьох товаришів по службі. Всі вони служили у військовій частині 3021Національної гвардії України, яка знаходиться у місті Дніпро
Рябчука затримали через 6-7 годин після скоєного. Він зізнався у масовому розстрілі.
За однією із версій, Рябчук міг розстріляти хлопців через постійні цькування. Суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави строком на 60 діб. Перед рішенням суду Рябчук визнав свою вину і попросив відправити його до СІЗО, а не до гаупвахти.

 

Джерело.