facebook

Дружина депутата обласної ради та старшого сина колишнього мера Харкова Геннадія Кернеса – Кирила Кернеса – Яна померла після тривалої хвороби. Жінка не змогла впоратися з недугою, і її серце перестало битися.

Померла невістка Геннадія Кернеса. Фото

Про це OBOZREVATEL стало відомо з власних джерел. За непідтвердженою інформацією, причиною смерті стали інсульт та онкологія.

Відомо, що Яна Кернес вела приватну нотаріальну практику. У Кирила Кернеса та Яни двоє дітей – донька Кіра та син Лука.

Кирило Кернес із дружиною Яною на могилі у батька

Кирило Кернес висловив свій біль від втрати у Facebook.

“Ти була моєю найбільшою мрією і найпалкішою любов’ю… Я завжди пам’ятатиму нашу першу зустріч. Твій усміх, тепло твоїх очей продовжаться у наших дітях, додаючи мені сил іти далі. Яно, рідна моя, дякую тобі за кожну хвилину разом”, – такими словами попрощався з дружиною син Кернеса.

Зазначимо, що у декларації Кирила Кернеса, яку він подавав у 2021 році як депутат облради від імені блоку “Успішний Харків”, вказується, що у його власності є дві квартири та нежитлові приміщення у Харкові, у дружини Яни – три квартири, також у Харкові.

У декларації Кирило Кернес зазначив, що є власником двох автомобілів: ВАЗ 21104 2006 року випуску та ГАЗ М20 1957 року випуску, а його дружина Яна Кернес володіє Porsche 911 – 2003 року випуску та Mercedes-Benz GLS 350d – 2003 року випуску.

Джерело.