facebook

На Миколаївщині подружжя з дітьми потрапило в ДТП. Глава сім’ї загинув, а молода мама з малюками зараз перебувають у лікарні в тяжкому стані. Кажуть, що причиною аварії могли стати погодні умови.

 

Докладніше про це читайте в матеріалі OBOZREVATEL.

Машину занесло на дорозі?
Трагедія сталася неподалік міста Нова Одеса вранці 6 лютого. Hyndai Gets вилетів з дороги та врізався у дерево. За кермом автомобіля була 23-річна Алла Кравець.

Її чоловік Олександр Онуфрієв помер від отриманих травм. Рятувальники ДСНС 3 встигли дістати його з розбитої машини та передати медикам, але врятувати 34-річного чоловіка так і не вдалося.

Алла та її діти (один місяць та 4 роки) зараз перебувають у лікарні. Знайомі сім’ї розповідають, що всі вони у тяжкому стані, їм проводять операції.

У день аварії сім’я поверталася від рідних додому до Нової Одеси, подружжя їздило до села до батьків Олександра.

“Мабуть, дорога була слизькою, дружина Сашка не впоралася з керуванням, машину занесло і вони врізалися в дерево. Все зараз у важкому стані, а Сашка більше немає”, – розповів OBOZREVATEL його товариш.

За його словами, Олександр займався ремонтом автомобілів. “Крутився як міг. Зварював, фарбував, рихтував машини. Деякі продавав. Словом, намагався заробити для сім’ї. Він дуже хороша і добра людина. Завжди могла допомогти, підварити щось, грошей ніколи не брав. Говорив: “Звертайся в будь-якому випадку, завжди допоможу”, – згадує чоловік.

Мама з дітьми в лікарні, вони потребують допомоги
Останні чотири роки Алла та Олександр жили у Новій Одесі. Жінка родом із села Троїцьке Троїцьке Вознесенського району, де нині мешкає родина її сестри та мама. Олександр же був із села Малинівка.

Наразі знайомі сім’ї збирають гроші на лікування мами з дітьми. “Алла разом з усією сім’єю потрапили в страшну аварію. Вона та її двоє дітей у дуже тяжкому стані, їм роблять операцію за операцією, давайте будемо трохи добрішими і допоможемо врятувати їхнє життя. Чоловік і батько маленьких дітей загинув у цій страшній аварії. Страх і біль відчувають вони зараз”, – пишуть у зверненні друзі.

Допомогти дітям можна, перерахувавши гроші на карту сестри Алли Ірини Кравець: 4790729941958498..

Тим часом у поліції Миколаївської області відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України – порушення правил дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілого (передбачаємо до 8 років позбавлення волі).

Джерело.